Williams Turbojet

Deze exclusieve Jet tenders hebben een perfecte vaareigenschap en zijn er in verschillende varianten: Williams 285 en Williams 325.

Williams 285 – 3 persoons Turbojet

De Turbojet 285 ontwaakt zodra de sleutel is omgedraaid en gaat onmiddellijk over op een rustige, niet storende stationairstand. Wanneer u echter de gashendel naar voren drukt, start een opwindende tocht.

Aangedreven door de Rotax 90 pk motor, beschikt de Turbojet 285 over een subliem prestatieniveau. Een sportieve romp garandeert scherp sturen, zelfs wanneer er hard gevaren wordt. Waterskiërs zullen genieten van haar vermogen. Alles bij elkaar een onverwachte ervaring met een dergelijk compacte boot. De Turbojet 285 kan gemakkelijk drie volwassenen vervoeren en kan daarom ook worden gebruikt om bijvoorbeeld naar het strand te varen. Kortom, een geweldig praktische tender voor uw jacht.

Wilt u weten welke Williams geschikt is voor uw jacht?
Kijk dan op: https://www.williamsjettenders.com/yacht-fitment/

Williams 285 Turbojet specificaties

Totaallengte 2.90m
Dekbalk 1.69m
Zitplaatsen 3 personen
Droog gewicht 300KG
Motor Rotax ACE 903 - 90pk
Top snelheid 74kp/h
Typische uitrusting Jachten van 12-16m

Williams 325 – 4 persoons Turbojet

De Turbojet 325 vliegt vooruit van 0 tot 20 knopen in vier seconden en stopt niet vóór u 40 knopen ruimschoots bent overschreden. Deze prestaties wordt mogelijk gemaakt door de koppelrijke 90pk Rotax motor welke een jetpomp aandrijft. De ruimtelijke vormgeving van de Turbojet 325 kan vier volwassenen en een kind comfortabel vervoeren. De bagage wordt opgeslagen in de opbergruimte voorin en onder de centrale zitplaatsen. De romplengte bevordert uitstekende vaareigenschappen en biedt een uiterste stabiliteit.

Zoals bij alle Turbojets is het brandstofverbruik indrukwekkend, waardoor langdurig gebruik van de tender zoals cruisen langs de kust echt mogelijk wordt. Een kwalitatieve keus voor de veeleisende jachteigenaar.

Wilt u weten welke Williams geschikt is voor uw jacht?
Kijk dan op: https://www.williamsjettenders.com/yacht-fitment/

Williams 325 Turbojet specificaties

Totaallengte 3.30m
Dekbalk 1.72m
Zitplaatsen 4 personen
Droog gewicht 325KG
Motor Rotax ACE 903 - 90pk
Top snelheid 74kp/h
Typische uitrusting Jachten van 16-21m